A házak felépítése

Az épületek kivitelezése a vevő igényeinek megfelelően eltérő készültségi szinten történhet:

  • Szerkezetkész állapot

  • Félkész állapot

  • Kulcsrakész állapot

Az építtetőnek csak a fogadószintet kell elkészítenie, és 4-8 hét alatt a családi ház a készültségi szinttől függően elkészül. A hagyományos építési módszerrel szemben a rendkívül gyors építési idő kiküszöböli az inflációból eredő veszteségeket.

Kivitelezési fázisok:

A FORS falpanel

Magas hő-, és hangszigetelő képesség, épületbiológiai szempontból kifogástalan szerkezet - alapvetően így jellemezhető a FORS falpanel.

A k=0,24 hőátbocsátási tényező megfelel az európai DIN 4108 szabványnak, amely egy kimagasló hőszigetelési értéket mutat, s mellette egy kellemes, egészséges belső klímát biztosít.
A kiváló hőszigetelő képesség hatására az évi energiafelhasználásban mintegy 30%-os megtakarítást lehet elérni a hagyományos szerkezetekhez képest. Ezt alapvetően a beépített környezetbarát anyagok biztosítják, amelyek mentesek minden allergiát előidéző, rákkeltő anyagtól. A réteges felépítés révén a hangszigetelési érték nem éri el az 50 dB-t.

A FORS falpaneleknél a hagyományos fenyőkeretszerkezet kétoldali cementkötésű forgácslap (BETONYP) burkolatot kap. A cementkötésű forgácslap természetes, környezetbarát anyagokból készült formaldehydmentes védett termék, amely ellenáll az időjárás viszonttagságainak, fagyálló, éghetetlen anyag.

A FORS szerkezetekből készült épületek megfelelnek a legkeményebb európai előírásoknak, úgy épületfizikai, mint épületbiológiai szempontból. (DIN 1052)

Cégünk rendelkezésére áll több családi ház típusterve, amelyek nagy része Németországban már felépítésre került. A szerkezet rugalmasságából adódóan a kivitelezést egyedi tervek alapján is meg tudjuk valósítani. Az általunk használt technológia lehetővé teszi a típustervek bármilyen egyéni igények szerinti átalakítását, amely jelentheti az alaprajz áttervezését, önálló lakások szintenkénti elkülönítését, vagy belső terek nagy fesztávú áthidalását.